Ποιες περιοχές εξυπηρετούμε?

Εξυπηρετούμε ολόκληρο το νομό Αττικής, αποστέλλουμε σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο, στο εξωτερικό.

Welcome to Fytoxwmata Arapakis

Σχετικά με μας

Η ανάπτυξη είναι η δύναμή μας...

Η εταιρεία ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε εδρεύει στη Μαγούλα και ιδρύθηκε το 1985 και μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται με σταθερή, αξιοσημείωτη και συνεχώς ανοδική πορεία, στο χώρο παραγωγής και εμπορίας φυτοχωμάτων-τύρφης και κομποστοποίησης.

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες παραγωγούς και ερασιτέχνες και διατίθενται σε φυτώρια, καθώς επίσης και σε καταστήματα λιανικής πώλησης. Η συνεργασία μας με μια μεγάλη ομάδα ειδικευμένων καθηγητών και γεωπόνων, έχει ως αποτέλεσμα τη σωστή επιλογή των πρώτων υλών καθώς και τη μίξη αυτών. Η εταιρεία μας, είναι σε θέση να προσφέρει υψηλό επίπεδο ποιότητας και τεχνογνωσίας στα υποστρώματά της, καθώς πραγματοποιεί τακτικούς ελέγχους στα εργαστήρια της επιχείρησης , με αποτέλεσμα να εξασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.

Οι σημαντικές επενδύσεις που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο καιρό, επιτρέπουν στην εταιρεία μας την δημιουργία μιας δεύτερης παραγωγικής μονάδας έκτασης 12.000 τ.μ. στην Μαγούλα Αττικής, η οποία διαθέτει μια μεγάλη γραμμή παραγωγής και αποθήκευσης με τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό που απαιτείται για την ανάμειξη, μελέτη και συσκευασία των φυτοχωμάτων.

Τέλος, η εταιρεία μας, έχοντας στη διάθεσή της ιδιόκτητα φορτηγά μεταφοράς με γερανούς, εγγυάται την ασφαλή, άμεση και γρήγορη παράδοση των προϊόντων της στους προμηθευτές της , σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό .

Πλεονεκτήματα των προϊόντων μας

Κατάλληλα

Τα φυτοχώματά μας είναι κατάλληλα για όλα τα φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου χωρίς παράσιτα & μικροοργανισμούς.

Σύνθεση

Η σύνθεση τους βοηθά στην παροχέτευση του νερού και την αποτελεσματική απορρόφηση των συστατικών λιπασμάτων

Εμπλουτισμένα

Είναι εμπλουτισμένα με ενεργά και αδρανή συστατικά για χρήση σε φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Έτοιμα

Έτοιμα για χρήση, πλούσια σε οργανικές ουσίες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, διατηρούν την κατάλληλη υγρασία.

Ποιότητα

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες παραγωγούς και ερασιτέχνες και διατίθενται σε πληθώρα φυτώριων.

Ειδίκευση

Συνεργαζόμαστε με μεγάλη ομάδα ειδικευμένων καθηγητών & γεωπόνων για την σωστή επιλογή πρώτων υλών καθώς & την μίξη αυτών.